Laatu

Rauman Konepaja Oy:n ensisijainen tavoite on asiakastyytyväisyys, jonka toteutumisen lähtökohtina ovat toimitusvarmuus ja kappaleiden mittojen oikeellisuus sekä kustannustehokkuus. Yrityksen ammattitaitoinen henkilökunta ja nykyaikainen laitekanta toimivat lähtökohtien toteutumisen takeena.

Rauman Konepaja Oy:n yhteydenpito asiakkaiden kanssa on tiivistä ja toimivaa. Asiakkaat luottavat yrityksen vahvaan osaamiseen, mikä näkyy pitkäaikaisina ja jatkuvina asiakassuhteina. Kokemusperäinen ja korkeatasoinen materiaalitekniikan tuntemus mahdollistaa toimivien ja kustannustehokkaiden ratkaisujen tarjoamisen asiakkaille. Yritys on koko ajan aktiivisesti etsimässä uusia työmenetelmiä kokonaisvaltaisen tehokkuutensa parantamiseksi.

Huolehdimme työntekijöidemme ja kaikkien tiloissamme työskentelevien turvallisuudesta. Emme hyväksy syrjintää, vaan kaikki ovat tasa-arvoisia työpaikallamme. Ympäristömme on meille tärkeää, joten otamme toiminnassamme huomioon myös ympäristönäkökulmat.

Rauman Konepaja Oy noudattaa toiminnassaan voimassa olevia lakeja, asetuksia ja määräyksiä sekä voimassa olevan SFS-EN ISO 9001 standardin mukaista toimintajärjestelmää. Toimintajärjestelmä on sertifioitu DNV BUSINESS ASSURANCE FINLAND OY AB:n toimesta.